Eureka Studies - De juiste koers

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Anjo van Lieshout

E-mail Afdrukken PDF

Anjo van Lieshout (1961) studeerde klinische pedagogiek en psychologie in Utrecht. Zij specialiseerde zich in het oplossen van belemmeringen, zowel op het persoonlijke vlak als bij organisatieontwikkelingen. Na enige jaren trainingservaring te hebben opgedaan in een scholingsinstituut, besloot zij in 1989 eigen trainingen te ontwikkelen en te verzorgen. Als zelfstandig werkend trainer en persoonlijke coach richt zij zich nu op het begeleiden van veranderingsprocessen in organisaties in binnen- en buitenland.

Testonderzoek en advies
Zij verricht groepsgewijs en individueel onderzoek naar capaciteiten en persoonskenmerken in het kader van een assessment. Ze bepaalt in hoeverre iemand geschikt is voor een specifieke functie en geeft advies voor verdere ontwikkeling.

Training
Anjo ontwikkelt en verzorgt maatwerktrainingen voor het omgaan met veranderingen. Onderwerpen zijn o.a.: klantgericht handelen, timemanagement, teambuilding, persoonlijke effectiviteit, conflicthantering, vergadertechnieken en cultuurverandering. Ook ontwikkelt zij praktijkgerichte managementopleidingen, waarin de ontwikkeling van het persoonlijk functioneren centraal staat. De trainingen zijn, naast het aanleren van vaardigheden, vooral gericht op attitude-verandering. Haar aanpak is direct, resultaatgericht en met respect voor persoonlijke grenzen.

Coaching
Zij coacht individuen en groepen in hun ontwikkelingsproces, zoals bij het bekleden van een nieuwe functie, functieverzwaring, cultuurverandering of bij aanwezigheid van persoonlijke belemmeringen.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 18 februari 2014 16:51